Nieuwe klap voor Wesley (ex-Club Brugge): 'Internacional wil nu al van hem af'

Nieuwe klap voor Wesley (ex-Club Brugge): 'Internacional wil nu al van hem af'

10-06-2022 08:00
6

Voor Wesley Moraes is het voorlopig een rotseizoen gebleken. De Braziliaanse aanvaller kwam amper aan spelen toe bij Club Brugge en ook bij het Braziliaanse Internacional weet hij niet te overtuigen.

Na een mindere periode met amper speelminuten koos Wesley voor een uitleenbeurt aan Internacional. Een terugkeer naar het vertrouwde Brazilië, maar een groot succes werd dat niet. Wesley kon amper overtuigen en volgens Globo wil men bij Internacional dan ook al afscheid nemen van de spits.

Wesley werd begin 2022 door Internacional op huurbasis overgenomen van Aston Villa en moest voorin voor de doelpunten gaan zorgen. Dat werd een complete mislukking. Na veertien partijen zit de Braziliaan aan slechts één treffer voor zijn club.

Voor Internacional reden genoeg om afscheid te nemen van Wesley en deze zomer op zoek te gaan naar een nieuwe aanvaller. Een klap voor Wesley, die na zijn stevige blessure zijn carrière maar niet lijkt te kunnen herlanceren. Ook bij Aston Villa, waar hij nog een contract tot medio 2024 heeft, is er geen plek weggelegd voor hem.