Droomdebuut voor Gano, Zulte Waregem-spits scoort er twee voor Guinee-Bissau

09-06-2022 21:00

Zinho Gano heeft zijn start bij Guinee-Bissau allesbehalve gemist. De aanvaller van Zulte Waregem debuteerde donderdag in het duel tegen Sao Tomé en Principe en was één van de grote uitblinkers in het gewonnen duel.

Guinee-Bissau won met maar liefst 5-1 van Sao Tomé en Principe en mag daarvoor onder andere Gano bedanken. De ploeg kwam dan wel op achterstand, maar wist dat nog om te zetten in winst. Alfa Semedo zorgde voor rust nog voor de gelijkmaker, daarna ging Guinee-Bissau er helemaal over.

In minuut 50 kon Gano zijn allereerste voor Guinee-Bissau maken. Acht minuten later verdubbelde hij zijn doelpuntentotaal zelfs en maakte de spits van Zulte Waregem en 3-1 van. Uiteindelijk werd het 5-1 na treffers van Zidane Banjangui en Jorge Intima.