'Hoogvlucht van Trossard leidt tot interesse van Man United en Newcastle'

'Hoogvlucht van Trossard leidt tot interesse van Man United en Newcastle'

09-06-2022 19:04 Laatste update: 19:08
5

Alsof hij zelf nog eens in de verf wilde zetten welke stap vooruit hij gezet heeft. Leandro Trossard blonk de voorbije maanden geregeld uit bij Brighton & Hove Albion en voegde daar nog een knap vervolgstuk aan toe bij de Rode Duivels, met twee fraaie doelpunten tegen Polen (6-1). Het komt hem op transferinteresse van Newcastle United en zelfs Manchester United te staan.

Ook over het Kanaal is de prestatie van Trossard opgevallen, al hebben de Premier-League-watchers hem natuurlijk al een volledig seizoen kunnen observeren. Bij Brighton werkte de vleugelaanvaller zijn beste jaargang uit zijn loopbaan af, met acht goals en drie assists als opvallendste wapenfeit. Volgens RTBF hebben zowel Newcastle als Man United hem dan ook in hun vizier.

Vooral de interesse van die laatste club moet flatterend zijn, aangezien de recordkampioen uit Manchester toch nog steeds tot het lijstje met grote clubs behoort. Trossard zit alvast in een uitstekende positie om een overstap te wagen. Zijn contract bij Brighton loopt immers nog één jaar door, waar The Seagulls deze zomer wel lijken te moeten verkopen om nog wat centen over te houden aan hun sterkhouder.