Grealish over De Bruyne: Voor mij, is hij de beste speler ter wereld

Grealish over De Bruyne: "Voor mij, is hij de beste speler ter wereld"

09-06-2022 20:32

Jack Grealish speelde zijn eerste seizoen in het shirt van Manchester City. De Engelse winger kwam vorige zomer voor het astronomische bedrag van bijna 120 miljoen euro over van Aston Villa. Overtuigen kon de Engelse international nog niet helemaal. 

In een interview met Sure spreekt Grealish over zijn debuut seizoen en hoe hij streeft naar een belangrijkere rol in de selectie van de Citizens. Hij verwijst hierbij naar zijn ploegmaat Kevin De Bruyne. De Rode Duivel is een groot voorbeeld voor Grealish. 

De volgende stap zal zijn om zich te profileren als een van City's belangrijkste spelers. Hij wil een grotere impact hebben in de grote wedstrijden. Die rol is momenteel weggelegd voor De Bruyne, die opnieuw werd uitgeroepen tot Premier League-speler van het jaar. 

Het is de tweede keer dat De Bruyne de prijs wint en volgens Grealish is de 30-jarige het perfecte rolmodel. "Voor mij, is hij de beste speler ter wereld, of toch zeker één van hen,” vertelt Grealish. “En natuurlijk leer ik elke dag van hem door te zien wat hij op en naast het veld doet, het helpt mij ook om beter te worden," besluit Grealish.