'Bayern kreeg opnieuw 'nee': Liverpool wijst 'lachwekkend' bod op Mané af'

'Bayern kreeg opnieuw 'nee': Liverpool wijst 'lachwekkend' bod op Mané af'

8 juni - 14:44
1

Liverpool heeft ook een tweede bod van Bayern München op Sadio Mané naar de prullenbak verwezen. Dat melden verschillende Engelse media. Mané wil zelf nog altijd vertrekken uit Liverpool.

De laatste weken gonst het van de geruchten rondom een transfer van de dertigjarige aanvaller. Nu is Bayern ook concreet, maar na het eerste aanbod wijst Liverpool ook de tweede aanbieding van Der Rekordmeister af. Bayern is bereid om een vast bedrag van 27,5 miljoen euro te betalen, wat met bonussen op kan lopen tot 35 miljoen. Liverpool is niet blij met dat bod. Zo beschouwen The Reds de bonussen als 'lachwekkend'.

Liverpool zou alleen 35 miljoen incasseren bij bijzonder onwaarschijnlijke prestaties van Mané en Bayern, zo klinkt het. De Senegalees moet daarvoor drie jaar op rij de Balon d'Or winnen, terwijl de kampioen van Duitsland in al die seizoenen de Champions League zou moeten veroveren.

In de komende periode zal er meer duidelijk worden over de toekomst van Mané, die wil vertrekken bij Liverpool en een overstap naar München ziet zitten. Liverpool heeft Darwin Núñez op het oog als nieuwe aanvalsleider.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie