UPDATE: 'Man Utd heeft nog geen concrete interesse in PSV'er Sangaré'

UPDATE: 'Man Utd heeft nog geen concrete interesse in PSV'er Sangaré'

08-06-2022 14:31 Laatste update: 18:28

Opnieuw duikt de naam van Ibrahim Sangaré op in het Engelse geruchtencircuit. Chelsea én Manchester United hebben interesse in de middenvelder van PSV, meldt Sky Sports.

Sangaré heeft zijn zinnen gezet op een verhuizing naar Engeland, klinkt het. In het contract van de Ivoriaanse uitblinker van PSV staat een gelimiteerde transfersom van 37,5 miljoen, waardoor geïnteresseerde clubs precies weten wat ze moeten betalen. Sangaré is ook in beeld bij Liverpool, Newcastle United, Leicester City en Aston Villa.

Sangaré staat er goed op in Engeland, maar PSV hoopt hem nog steeds in Eindhoven te kunnen houden. De nieuwe trainer Ruud van Nistelrooy wil dolgraag met de middenvelder aan de slag. "Een PSV met Sangaré en Cody Gakpo is een stuk beter dan zonder. We gaan er alles aan doen om ze bij de club te houden", zei technisch directeur John de Jong onlangs tegen ESPN.

Mocht Sangaré vertrekken, dan schakelt PSV vermoedelijk door naar Quinten Timber (FC Utrecht) of Vinicius Souza (KV Mechelen). De 24-jarige Ivoriaan ligt nog drie jaar vast en speelde afgelopen seizoen 49 wedstrijden voor PSV, dat de KNVB Beker won en in de Eredivisie tweede werd achter Ajax.

Update: Naar aanleiding van de Engelse berichtgeving komt clubwatcher Rik Elfrink met een update over Ibrahim Sangaré. Volgens de journalist is er nog geen sprake van 'concrete' interesse van Manchester United. Wel is duidelijk dat meerdere clubs uit Engeland een oogje hebben op de Ivoriaan.