'Tegenvaller voor Ajax: Tottenham wil nog altijd 30 miljoen voor Bergwijn'

'Tegenvaller voor Ajax: Tottenham wil nog altijd 30 miljoen voor Bergwijn'

6 juni - 17:45
0

Tottenham Hotspur verlangt deze zomer nog altijd dertig miljoen euro voor Steven Bergwijn, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Oranje-international staat in de belangstelling van Ajax en eerder leek de Premier League-topclub nog water bij de wijn te willen doen.

De Telegraaf meldde deze week dat de Amsterdammers een bod hebben uitgebracht van vijftien miljoen plus bonussen, maar dat werd in Londen 'lachend naar de prullenbak verwezen'. Waar eerder werd uitgegaan van een vraagprijs van twintig à 25 miljoen, lijkt Spurs dus nog altijd hoog in de boom te zitten met zijn prijskaartje van dertig miljoen voor Bergwijn. Dat is ook het bedrag dat de club in januari 2020 aan PSV betaalde.

Ajax zat in januari ook al achter de 24-jarige aanvaller aan, maar toen werden beide clubs het niet eens. Of dat nu wel gaat lukken, is afwachten. Romano weet dat de Nederlandse kampioen aan een nieuw voorstel werkt. Volgens De Telegraaf zal een persoonlijk akkoord in ieder geval geen problemen opleveren. De ex-PSV'er gaf al een salarisindicatie en wil vertrekken. "Of ik weg moet? Ja", sprak hij duidelijke taal.

Bergwijn maakte vrijdag opnieuw een sterke indruk in het Nederlands elftal tijdens het Nations League-duel met ons land. Hij scoorde één keer tijdens de 4-1 zege in Brussel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie