Hendry laat zich uit over toekomst bij Club Brugge: Erg enthousiast

Hendry laat zich uit over toekomst bij Club Brugge: "Erg enthousiast"

06-06-2022 15:16
9

Bij Club Brugge staat er opnieuw heel wat te gebeuren en zullen verschillende pionnen de club gaan verlaten. Ook Jack Hendry werd even gelinkt aan een vertrek, maar de kaarten liggen nu toch anders.

De Schot was onder Alfred Schreuder zijn basisplek helemaal verloren en leek dan ook af te stevenen op een vertrek bij de club. De aanstelling van Carl Hoefkens heeft echter voor een grote verandering gezorgd. Zo lijkt Hendry nu helemaal niet langer aan een vertrek te denken.

Dat geeft hij aan in een gesprek met The Scotsman. "Ik ben erg enthousiast om onder de nieuwe trainer te kunnen werken en voor wat de toekomst kan brengen", begint Hendry. "Carl zat al bij de club dus ik ken hem goed. Ik ben opgewonden over hoe de toekomst er onder hem zal uitzien", geeft hij aan.

Hendry mag uiteindelijk ook teurgblikken op een goed seizoen met Club Brugge. Hij kwam 32 keer uit voor de landskampioen en wist daarin één belangrijk doelpunt te scoren in de Champions' Play-Offs. Bij Blauw-Zwart heeft hij nog een contract tot medio 2025.