Borkelmans spreekt met Italiaanse krant: De Ketelaere is de Belgische Totti

Borkelmans spreekt met Italiaanse krant: "De Ketelaere is de Belgische Totti"

05-06-2022 17:32
11

De geruchtenmolen draait ondertussen al op volle toeren. Een naam die vaak passeert is het goudhaantje van Club Brugge: Charles De Ketelaere. De Rode Duivel zou deze zomer Brugge kunnen verlaten. 

AC Milan staat al op het punt om Divock Origi te verwelkomen maar ook De Ketelaere zou naar Milaan kunnen trekken. De club heeft contact gehad met Vital Borkelmans, voormalig assistent van Marc Wilmots, om de jonge Rode Duivel te bespreken, aldus Gazzetta dello Sport.

"Ik ken Charles al sinds hij een kind was. Zijn ouders zijn vrienden, dus we praten veel. Als kind was hij ook goed in tennis, maar op zijn 16e koos hij het juiste pad,” vertelt Borkelmans. De Ketelaere heeft volgens Borkelmans een enorme carrière voor zich. “Wie hem koopt, is goed af voor de komende tien jaar", vertelde de voormalige Bruggeling aan het Italiaanse dagblad.

"Ik zie hem als de Belgische Francesco Totti,” vertelt Borkelmans. “Met De Ketelaere, zou Milan een sprong voorwaarts maken. Hij zou een gouden koppel kunnen vormen met iemand als Divock Origi voor hem."