'Atlético heeft Suárez-opvolger op het oog en hoopt op binnenlandse overstap'

'Atlético heeft Suárez-opvolger op het oog en hoopt op binnenlandse overstap'

05-06-2022 10:16
0

Luis Suárez heeft de deur bij Atlético Madrid na twee jaar achter zich dicht gedaan, waardoor Los Rojiblancos de zoektocht naar een nieuwe nummer negen zijn gestart. RCD Espanyol-aanvaller Raúl de Tómas wordt gezien als een van de voornaamste kandidaten. 

Volgens Diario Sport staat Tómas al langer bij Atlético op de lijst, maar heeft het vertrek van Suárez ertoe geleid dat de club werk wil maken van zijn komst. De 27-jarige spits ligt in Barcelona nog wel vast tot medio 2026, waardoor er flink in de buidel getast moet worden. Espanyol heeft een ontsnappingsclausule van 75 miljoen euro in zijn contract opgenomen. 

Atlético zoekt naar verluidt naar 'een echte negen'. Antoine Griezmann en João Félix zouden niet gezien worden als pure spitsen, maar eerder als voorbereiders. RdT, drievoudig international voor Spanje, wordt als de juiste man gezien voor de spitspositie. Wel houden Los Rojiblancos op de achtergrond rekening met een eventuele rentree van Álvaro Morata. Juventus heeft de optie van 35 miljoen euro niet gelicht, waardoor de Spanjaard in principe in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer aansluit. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie