'Slagkrachtig Milan wil behalve Lang nog een keer toeslaan bij Club Brugge'

'Slagkrachtig Milan wil behalve Lang nog een keer toeslaan bij Club Brugge'

04-06-2022 21:14
11

AC Milan heeft volgens diverse Italiaanse media zijn oog laten vallen op Charles De Ketelaere. De aanvaller is niet de enige Club Brugge-speler die de overstap naar Italië moet maken, aangezien I Rossoneri ook Noa Lang hopen in te lijven. 

De Ketelaere wordt al langer door Milan in de gaten gehouden, maar de Italianen kunnen sinds de recente overname door het Amerikaanse RedBird serieus onderhandelen. Intussen zouden Milan en Club Brugge in gesprek zijn over een mogelijke overstap van de 21-jarige middenvelder annex aanvaller, die rond de dertig miljoen euro moet kosten, weten La Gazzetta dello Sport en Calcio Mercato.

Blauw-Zwart kan komende zomer flink incasseren. Lang heeft al afscheid genomen van de regerend Belgisch landskampioen en lijkt op weg naar Milan. Club Brugge verlangt ongeveer twintig miljoen euro voor de Oranje-international. Milan is optimistisch over het binnenhalen van het tweetal. Met name een vertrek van De Ketelaere zal een hard gelag zijn bij Club: de Belg scoorde het voorbije seizoen achttien keer en was tienmaal aangever.