'Mourinho zweert trouw aan AS Roma, maar Paris Saint-Germain ligt op de loer'

'Mourinho zweert trouw aan AS Roma, maar Paris Saint-Germain ligt op de loer'

4 juni - 17:26
4

José Mourinho heeft na de gewonnen finale van de Conference League trouw gezworen aan AS Roma, maar Paris Saint-Germain ligt op de loer. De club gaat breken met Mauricio Pochettino en denkt aan Mourinho als opvolger.

Dat melden talkSPORT en The Telegraph. Aanvankelijk leek Zinédine Zidane de topkandidaat om het stokje van Pochettino over te nemen van PSG, maar hij heeft bedankt en lijkt na het WK de nieuwe bondscoach van Frankrijk te worden. Mourinho is al vaker gelinkt aan PSG, maar omdat Luis Campos de nieuwe technisch directeur wordt in Parijs, wordt de interesse nieuw leven ingeblazen. Campos werkte bij Real Madrid al met Mourinho samen en de twee zijn nog altijd vrienden.

Nadat Roma van Feyenoord won in de finale van de Conference League zwoor Mourinho zijn club trouw. "Ik ga elk aanbod weigeren. Ondanks alle geruchten, zal ik bij Roma blijven. We hebben vandaag geschiedenis geschreven. Eerst ga ik even ergens op een strand uitrusten en nadenken over wat we allemaal hebben bereikt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie