'Pochettino krijgt alsnog slecht nieuws van nieuwe technische man bij PSG'

'Pochettino krijgt alsnog slecht nieuws van nieuwe technische man bij PSG'

04-06-2022 11:49
0

De dagen van Mauricio Pochettino als trainer van Paris Saint-Germain zijn dan toch geteld. De Argentijn krijgt in de komende dagen hoogstwaarschijnlijk te horen dat hij wordt ontslagen, meldt onder meer Fabrizio Romano.

PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi grijpt genadeloos in na weer een jaar zonder Champions League-succes. Hoewel de Parijzenaars wel de hegemonie in de Ligue 1 herstelden, werd al bekend dat technisch directeur Leonardo zijn biezen kan pakken. Luis Campos moet het technische beleid gaan uitstippelen bij de club. Hij zou al volop in gesprek zijn met Al-Khelaïfi over de nieuwe trainer, weet ook RMC Sport.

Pochettino past niet langer in de plannen in het Parc des Princes. Hij nam begin 2021 het stokje over van Thomas Tuchel met als doel om PSG de Champions League te bezorgen. Wie hem moet opvolgen, is nog niet duidelijk. RMC noemt onder meer Nice-coach Christophe Galtier, die bij Lille al succesvol samenwerkte met Campos. Droomkandidaten als Pep Guardiola en Zinedine Zidane lijken niet haalbaar. Laatstgenoemde zou willen wachten op het Franse elftal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie