'Pogba-rentree definitief: Real en PSG grijpen mis, aankondiging op 17 juni'

'Pogba-rentree definitief: Real en PSG grijpen mis, aankondiging op 17 juni'

03-06-2022 10:33
2

Paul Pogba heeft een mondeling akkoord bereikt met Juventus, meldt Sky Sports. De onderhandelingen bevinden zich in de afrondende fase en de verwachting is dat de Fransman voor drie jaar tekent in Turijn.

Een rentree van Pogba bij Juventus hing al een tijdje in de lucht en is in een stroomversnelling gekomen sinds Manchester United officieel afscheid heeft genomen van de middenvelder. De Oude Dame is naar verluidt optimistisch dat de formaliteiten spoedig afgerond zijn. Bij de nummer vier van het voorbije Serie A-seizoen wordt Pogba grootverdiener.

Volgens het Engelse medium is Juventus-manager Massimiliano Allegri doorslaggevend geweest in het besluit van Pogba om terug te keren. De Italiaan zou een goed beeld hebben van hoe hij van de Fransman weer een middenvelder van wereldklasse maakt. Door de standvastigheid van Pogba is Juventus overtuigd dat Real Madrid en Paris Saint-Germain niet last-minute kunnen toeslaan.

Pogba speelde tussen 2012 en 2016 ook al voor Juventus. De verwachting is dat de overstap op 17 juni wereldkundig wordt gemaakt. Op die dag gaat de documentaire van de Fransman, The Pogumentary, in première op Amazon-Prime.