Mbappé bijt van zich af en reageert via social media op speculaties: 'FAKE'

Mbappé bijt van zich af en reageert via social media op speculaties: 'FAKE'

03-06-2022 09:01

Kylian Mbappé heeft via Twitter van zich afgebeten. Na zijn contractverlenging bij Paris Saint-Germain suggereren media dat de Fransman veel invloed mag uitoefenen bij de regerend landskampioen, maar dat is volgens de hoofdrolspeler niet waar.

Behalve dat Mbappé een exorbitant salaris van naar verluidt vijftig miljoen euro per jaar gaat verdienen, zou hij ook volledige eigenaar van de portretrechten worden. Daarnaast zou hij in belangrijke kwesties zeggenschap krijgen. Zo wordt er gespeculeerd dat Mbappé meebeslist in het wel of niet aanblijven van trainer Mauricio Pochettino en Neymar en is hij de aangewezen persoon om over de toekomst van veertien PSG-spelers te bepalen.

Op Twitter maakt Mbappé hoogstpersoonlijk een eind aan de speculaties. 'FAKE', reageert hij met een rood kruis op een inmiddels verwijderde Tweet. Eind mei zette de superster zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2025 bij PSG en wees hij Real Madrid af. "Ik ben ervan overtuigd dat ik hier kan blijven groeien, bij een club die zichzelf alle middelen geeft om de top te bereiken", zei hij destijds.