OFFICIEEL: Diego Carlos verlaat Sevilla voor avontuur bij Aston Villa

OFFICIEEL: Diego Carlos verlaat Sevilla voor avontuur bij Aston Villa

02-06-2022 11:46

Het is helemaal rond: Diego Carlos maakt een transfer van Sevilla naar Aston Villa. De Braziliaanse verdediger zal daardoor volgend seizoen geen Champions League-voetbal spelen, maar wel in de Premier League actief zijn.

Aston Villa doet geen uitspraken over de transfersom, maar volgens meerdere media maken The Villans zo'n 31 miljoen euro over naar Andalusië voor Carlos. De Braziliaan is happy met zijn move naar Engeland. "Zelfs nu kan ik niet geloven dat ik hier ben, want het is een droom om in de Premier League te spelen. Ik krijg nu een heel duidelijke kans, ik hoop dat ik alles kan geven."

Door de overstap van Carlos moet Sevilla op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. In het verleden werd Jhon Lucumi (KRC Genk) nog genoemd als potentiële versterking. De Colombiaan is ook een concrete optie voor Atalanta.

Sinds zijn komst in 2019, was Carlos een vaste kracht bij Sevilla. Samen met Jules Koundé vormde hij een betrouwbaar koppel in de defensie. Bij Aston Villa zal Carlos gaan werken onder Steven Gerrard.