'Liverpool speelt 'hardball' in Mané-zaak, 15 procent opslag voor Salah'

'Liverpool speelt 'hardball' in Mané-zaak, 15 procent opslag voor Salah'

1 juni - 15:10
1

Liverpool gaat een interessante transferzomer tegemoet. Sadio Mané is na zes jaar op weg naar de uitgang, terwijl Mohamed Salah juist beloond moet gaan worden voor zijn loyaliteit.

Voorafgaand aan de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid was de toekomst van Mané al onderwerp van gesprek. Bayern München is het meest concreet geïnteresseerd, maar volgens The Athletic is er nog wel een fors gat tussen vraag en aanbod, zo werd eerder al duidelijk. Bayern denkt aan een bedrag van dertig miljoen euro, maar Liverpool hoopt vijftig miljoen euro te vangen voor de Senegalees, die zijn laatste contractjaar tegemoet gaat. Heel veel onderhandelingsruimte lijkt er niet te zijn: Liverpool speelt volgens het medium 'hardball'.


Salah zou over een jaar ook transfervrij kunnen vertrekken, maar Liverpool hoopt hem voor langere tijd binnenboord te houden. De Egyptenaar heeft al aangekondigd in elk geval komend seizoen te blijven en Liverpool werkt aan een verbeterde aanbieding, meldt The Athletic. The Reds laten niet veel los over hun salarishuishouding, maar Salah behoort al tot de grootverdieners – samen met Virgil van Dijk en Thiago Alcântara – en kan een opslag van vijftien procent verwachten. Volgens de drievoudig Premier League-topschutter vraagt hij niet om 'crazy stuff', maar zijn belangenbehartigers zouden zijn huidige salaris te weinig vinden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie