‘Makelaar Lukaku bereikt een akkoord tussen speler en Inter Milan’

‘Makelaar Lukaku bereikt een akkoord tussen speler en Inter Milan’

01-06-2022 10:03
7

De carrière van Romelu Lukaku lijkt deze zomer op een kruispunt te staan. Na een moeilijk seizoen bij Chelsea FC zou de Rode Duivel wel eens opnieuw zijn koffers kunnen pakken. De geruchten worden steeds luider.

De Italiaanse pers laat weten dat er besprekingen aan de gang zijn rond een transfer van Lukaku. Sebastien Ledure is de makelaar van Lukaku geworden en behartigt ook de belangen van Internazionale verdediger Stefan De Vrij. Volgens La Gazzetta is Sebastien Ledure in contact met Beppe Marotta en Piero Ausilio, Inter's president en sportief directeur.

La Gazetta meldt op woensdag dat er reeds een akkoord bereikt is tussen de entourage en Inter Milan. Romelu heeft ermee ingestemd zijn salaris te verlagen tot 7,5 miljoen euro netto per jaar, tegenover de 15 miljoen die hij momenteel bij Chelsea verdient. De enige voorwaarde: alles moet vóór 30 juni worden ondertekend.

Een ding lijkt zeker in de Italiaanse pers: Lukaku terug wil naar Milaan. Hij zou nu dus nog één maand te tijd hebben om alles rond te krijgen. Deze deadline zorgt er dan ook voor dat alles in stroomversnelling lijkt te komen. De tweede helft van de onderhandelingen zal nu beginnen: Chelsea moet overtuigd worden. En snel.