'Geen jackpot voor KRC Genk, Atalanta haalt Lucumi voor bijzonder lage som'

'Geen jackpot voor KRC Genk, Atalanta haalt Lucumi voor bijzonder lage som'

31 mei - 16:18
9

Voor Jhon Lucumi zit het verhaal bij KRC Genk er zo goed als op. De Colombiaan staat op het punt om te de club te verlaten en trekt naar het buitenland. Atalanta hoopt de verdediger deze zomer in huis te kunnen halen.

Lucumi werd in het verleden als meermaals gelinkt aan Atalanta en volgens L'Eco di Bergamo zal de Italiaanse club deze zomer opnieuw een poging wagen om Lucumi naar Italië te halen. Daarmee hoopt het de nodige defensieve versterking gevonden te hebben.

Een dure vogel lijkt Lucumi ook niet te zijn. In het verleden hoopte Genk nog op de absolute jackpot, maar nu zullen de Limburgers zich tevreden moeten stellen met een lager bedrag. Er wordt gewag gemaakt van een som van rond de vijf miljoen euro. Lucumi heeft namelijk nog maar een contract van één jaar bij Genk en heeft ook geen al te best seizoen achter de rug.

Daarmee dreigt Genk wel een grote sterkhouder te zien vertrekken. En hij zal ook niet de enige zijn. Zo mag ook Theo Bongonda de club verlaten en zal ook Paul Onuachu afscheid gaan nemen van de club. Daarnaast is het nog maar de vraag of spelers zoals Gerardo Arteaga, Daniel Munoz en Kristian Thorstvedt gaan blijven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie