'PSV gaat niet voor Cillessen, Van Crombrugge steeds serieuzere optie'

'PSV gaat niet voor Cillessen, Van Crombrugge steeds serieuzere optie'

29 mei - 15:18
1

PSV heeft de hoop op de komst van Hendrik Van Crombrugge nog niet opgegeven. Eerder werd het nog gelinkt aan Jasper Cillessen, maar die zal de club niet halen. Daardoor is de komst van de doelman van RSC Anderlecht weer een serieuze optie.

PSV voerde gesprekken met Cillessen, maar lijkt niet door te pakken. Over het niveau van Cillessen zijn geen twijfels, maar die zijn er wel over zijn blessureperikelen. De afgelopen seizoenen moest de oud-keeper van NEC, Ajax en FC Barcelona vaker toekijken dan hem lief was. Daardoor heeft PSV het vizier weer gericht op andere doelmannen.

Volgens het ED zoekt PSV op dit moment verder en hoopt het al in de komende weken een transfer te kunnen beklinken. Technisch directeur John de Jong en trainer Ruud van Nistelrooy willen het vraagstuk voor de start van het nieuwe seizoen oplossen. Hendrik Van Crombrugge van Anderlecht is nog altijd een kandidaat, maar PSV 'tast ook een aantal andere buitenlandse opties af', weet de regionale krant.

Zelf sluit Van Crombrugge een vertrek ook niet uit. "We zullen zien", gaf hij onlangs nog aan in een interview met Het Nieuwsblad. Anderlecht gelooft met Bart Verbruggen al een vervanger in huis te hebben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie