Live-discussie: Courtois begint bij Real Madrid, Hazard potentieel supersub

Live-discussie: Courtois begint bij Real Madrid, Hazard potentieel supersub

28-05-2022 18:45 Laatste update: 19:47
10

Het is nog even te gaan, maar bij Real Madrid kan men niet wachten op de finale van de Champions League. De Koninklijke heeft de opstelling voor de partij tegen Liverpool FC alvast bekend gemaakt.

Carlo Ancelotti kiest daarin verwacht voor Thibaut Courtois in doel, met het trio Modric-Casemiro-Kroos op het middenveld. Voorin wordt het vooral uitkijken naar Karim Benzema, die een schitterend seizoen achter de rug heeft en dat kan bekronen met de Champions League.

Ook Eden Hazard kan zich mogelijk nog belangrijk aken. De Rode Duivel is weer fit en begint op de bank bij De Koninklijke.

De elf bij Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Modrić; Valverde, Vinícius Júnior, Benzema.

Ook bij Liverpool krijgen we de gebruikelijke namen te zien. Achterin moet Virgil van Dijk tegenstander Benzema zien af te stoppen, terwijl voorin Sadio Mané misschien wel zijn laatste wedstrijd in het shirt van Liverpool speelt. Ook Mo Salah kan weer een belangrijke rol gaan spelen.

De elf bij Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Mané, Luis Díaz