PSG lijkt nu wel mee te willen werken aan Mbappé-droom: 'Een dikke 'ja''

PSG lijkt nu wel mee te willen werken aan Mbappé-droom: 'Een dikke 'ja''

28 May - 17:27
0

Amélie Oudéa-Castéra, de Franse Minister van Sport, hoopt dat Kylian Mbappé het gezicht wordt van de Olympische Spelen van 2024. Paris Saint-Germain lijkt het plannetje nu ook wel te zien zitten. 

Tijdens de gesprekken tussen Mbappé en PSG is ook gesproken over deelname aan de Spelen van 2024. PSG is daar vorig jaar voor gaan liggen, nu zou het eventueel wel kunnen. "We hebben daarover gesproken met de club. De club is niet tegen, maar voor. Daar ontstonden in de gesprekken geen problemen over", zegt Oudéa-Castéra tegen RMC Sport. 

"Om op het veld te staan, te spelen op onze prachtige locaties in verschillende steden in Frankrijk, om zijn land te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in 2024... Hij heeft er altijd van gedroomd en zal velen van ons doen laten dromen. Dus het is een dikke 'ja'", vervolgt ze. "PSG zal volledig achter de Olympische en Paralympische Spelen staan. Ik ben er zeker van dat dit allemaal verantwoord zal gebeuren."

De Zomer Spelen van 2024 beginnen op vrijdag 26 juli en eindigen op zondag 11 augustus. De Spelen worden gehouden in Parijs.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie