De Bruyne ligt niet wakker van Nations League: “Totaal onbelangrijk”

De Bruyne ligt niet wakker van Nations League: “Totaal onbelangrijk”

28 May - 17:15
31

Binnenkort is het weer tijd voor de UEFA Nations League. Volgende week nemen de Rode Duivels het op tegen Nederland. Kevin De Bruyne ligt helemaal niet wakker van de competitie.

De Bruyne is in een slopend seizoen kampioen geworden met Manchester City, maar tijd voor rust is er amper. Hij moet zich melden voor vier wedstrijden in elf dagen in de Nations League. "Voor mij is de Nations League onbelangrijk. We moeten die wedstrijden spelen, maar het is een soort oefencampagne", zegt De Bruyne voor de camera van Het Laatste Nieuws.

De Bruyne stipt aan dat de spelers een zwaar seizoen hadden. Gaat hij zich dan niet smijten tegen onder meer Oranje? "Als we op het veld staan, doen we wat we moeten doen. Dan wil ik winnen, çava. Voor de rest heb ik er niet veel over te zeggen."

Het is geen geheim dat De Bruyne het programma overvol vindt. Hij lijkt zich daarbij neer te leggen. "Wij hebben er niets over te zeggen. Als spelers kunnen we praten over vakantie of rust, maar we hebben geen zeggenschap. We volgen wat we moeten doen, dat is het."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie