Vlap zwaait bij FC Twente uit: 'De kers op de taart is zeker gehaald'

Vlap zwaait bij FC Twente uit: 'De kers op de taart is zeker gehaald'

28 May - 16:31
2

Het avontuur van Michel Vlap bij FC Twente is afgelopen. De huurling keert deze zomer terug naar RSC Anderlecht. Zaterdag nam Vlap via sociale media afscheid van Twente en haar fans.

Vlap had het voorbije seizoen een aandeel in het behalen van de vierde plek van Twente in de Eredivisie. De Nederlandse club wilde Vlap ook graag houden, maar had niet de financiële middelen om Vlap te kopen. Omdat er geen vervolg komt, neemt de middenvelder afscheid.

'Beste supporters, sponsors, vrijwilligers, medewerkers, staf, teamgenoten en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Pas nu begint het besef in te dalen wat een geweldig jaar ik heb mogen beleven in het rood van FC Twente', schrijft Vlap op Instagram.

'Iedere dag hebben wij als selectie alles gegeven om het maximale voor jullie te bereiken, en met het bereiken van Europees voetbal denk ik dat die kers op de taart zeker gehaald is! Voor nu wil ik graag de supporters, vrijwilligers, medewerkers, staf, teamgenoten en iedereen die mij bij heeft gestaan het afgelopen jaar, enorm bedanken. Dankzij jullie kijk ik enorm uit naar wat de toekomst ook mag brengen.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michel Vlap (@michelvlap)

Vlap (24) heeft bij RSC Andelrecht nog een contract tot de zomer van 2023. Het is nog niet duidelijk of de Nederlander een nieuwe kans krijgt in het Lotto Park. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie