'Anderlecht haalt slag thuis en wint de strijd van Union en Lille'

'Anderlecht haalt slag thuis en wint de strijd van Union en Lille'

28 May - 16:14
14

Het is een kwestie van tijd alvorens RSC Anderlecht Felice Mazzu zal voorstellen als nieuwe trainer. Ondertussen is het ook bekend welke buitenlandse club Mazzu probeerde te verleiden. Het gaat om het Franse Lille.

Deze week gingen Anderlecht en Vincent Kompany uit elkaar. Paars-wit moest dus op zoek naar een nieuwe trainer en kwam uit bij Mazzu. De trainer stond net op het punt een nieuw contract te gaan tekenen bij Union, maar raakte toch gecharmeerd door het voorstel van Anderlecht.

Naast Union en Anderlecht wilde ook Lille Mazzu in huis halen. Dat schrijft Le Soir. Lille kroonde zich in het seizoen 2020 – 2021 nog verrassend tot Frans landskampioen, maar bleef het afgelopen seizoen ver onder de verwachtingen. Het eindigde in de Ligue 1 slechts op de tiende plaats. De kans is groot dat trainer Jocelyn Gourvennec dra baan moet ruimen. Lille is alvast op zoek naar een nieuwe coach en benaderde Mazzu.

Mazzu bedankte voor het voorstel van Lille. Nochtans was het voor de trainer een interessante optie. Rijsel ligt immers maar op een dik uur rijden van Charleroi, de woonplaats van de vader van Mazzu die net weduwnaar is geworden. Mazzu wil begrijpelijk de komende tijd er ook extra voor zijn vader zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie