Staf van Vrancken compleet, Genk moet nog een oplossing vinden voor Riddersholm

Staf van Vrancken compleet, Genk moet nog een oplossing vinden voor Riddersholm

28 May - 16:00
2

Sinds zaterdag is het officieel, Wouter Vrancken is de nieuwe trainer van KRC Genk. De Genkse staf krijgt ook een make-over. Voor Glen Riddersholm is de club nog op zoek naar een oplossing.

In het verleden stond Riddersholm in eigen land op eigen benen. In Denemarken was hij onder meer de T1 van FC Midtjylland en AGF. Begin november 2021 haalde Genk Riddersholm naar ons land om te fungeren als assistent van John van den Brom. Toen de Nederlander op de keien werd gezet, kreeg Riddersholm geen promotie, maar bleef Riddersholm assistent onder Bernd Storck.

Nu Storck weg is en Vranken de nieuwe trainer wordt, is de toekomst van Riddersholm nog onzeker. 'De club bekijkt nog of Glen Riddersholm in een aangepaste rol aan boord blijft', klinkt het bij Genk.

De nieuwe staf van Genk
Vrancken zal bij Genk de hulp krijgen van onder meer assistent Kevin Van Dessel en fysiektrainer Glenn Van Ryckeghem. De drie werkten eerder al samen bij KV Mechelen. Domenico Olivieri, keeperstrainer Guy Martens en video-analist Peter Persoons blijven in hun huidige rol deel uitmaken van de technische staf van Genk.

Bij Genk zijn er nog andere verschuivingen door de komst van Vrancken. 'Jan Wuytens schuift van de U18 door naar de A-kern. Michel Ribeiro zal de jongeren in de A-kern individueel blijven begeleiden en wordt voorts verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de toptalenten bij de U23 en U18. Fysiektrainer Roel Tambeur blijft nauw betrokken met de werking van de A-kern, maar zal zich vooral focussen op de conditionele toestand van onze U23 in 1B', laat Genk weten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie