Nainggolan laat zich uit over vertrek bij Antwerp en nieuw Cagliari-verhaal

Nainggolan laat zich uit over vertrek bij Antwerp en nieuw Cagliari-verhaal

29-05-2022 16:47
5

De geruchten over een vertrek van Radja Nainggolan bij Royal Antwerp FC klinken steeds luider. Zijn ex-club Cagliari zou eraan denken om Nainggolan terug naar Italië te halen. Helemaal uitsluiten doet de middenvelder dat ook niet.

De middenvelder zelf zou een terugkeer alvast zien zitten. "Ik zou te voet terugkeren naar Cagliari", geeft hij aan bij Radiolina. Ook afgelopen zomer toonde de club interesse, maar tot een akkoord kwam het toen niet. "Ik voelde toen een serieus gebrek aan respect", legt Nainggolan uit. "Ik was bereid om veel in te leveren, maar dan nog kreeg ik het bericht dat ik te veel vroeg."

Inmiddels is de club wel naar de Serie B gezakt. Toch schrikt dat Nainggolan niet af. "Ik ben al 34 jaar, dus spelen in de Serie B zou voor mij geen probleem zijn. Maar waar is het respect? Of ik nog iets van het bestuur hoor? De directeur wel, maar Giulini (clubeigenaar, red.) heb ik nooit meer gehoord."

Transfer
Het is dus nog onduidelijk wat de toekomst biedt voor Nainggolan. Een vertrek of toch een extra jaar bij Antwerp? "Mijn hart zegt één ding, maar de realiteit is helaas anders", geeft hij aan. "Ik voel me wel prima hier in België en ik heb een contract dat ik moet respecteren", besluit de middenvelder.