Martinez opgetogen: Eden weer zien glimlachen, is fantastisch

Martinez opgetogen: "Eden weer zien glimlachen, is fantastisch"

28 May - 09:29
1

Doet Eden Hazard zaterdag mee in de finale van de Champions League? Bondscoach Roberto Martinez hoopt van wel. Hij gelooft nog steeds dat het verhaal van Hazard niet afgelopen is bij Real Madrid

"Eden is geen opgever", klinkt het bij Martinez in Het Laatste Nieuws"Hij legt zijn ambities hoog. Zijn intentie is altijd geweest om Real succes te bezorgen — dat zal niet veranderen. Eden houdt niet van 'unfinished business'. Het zou geweldig zijn als hij in zijn opzet slaagt. Want dan ben je een voorbeeld voor velen. Laat je zien hoe je tegenslagen kan overwinnen."

Hazard geeft in ieder geval een opgewekte indruk. "Eden weer zien glimlachen, is fantastisch. Hij heeft opnieuw plezier. En ook zijn fierheid is terug. Kijk, Eden voelde al snel dat het plaatje in zijn enkel hem stoorde. Zelfs als hij wandelde. Het was niet de Eden die we kenden. Nu dat vreemd deeltje uit zijn lichaam is, kan hij opnieuw bevrijd voetballen. En dat weerspiegelt zijn humeur. De blijdschap bij Eden is terug."

Hazard maakte onlangs zijn comeback bij Real in de eindeseizoensmatch tegen Cadiz. Eerder dit seizoen onderging hij nog een operatie aan de enkel. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie