Klopp lacht om geruchten voor CL-finale: 'Het is niet de eerste keer'

Klopp lacht om geruchten voor CL-finale: 'Het is niet de eerste keer'

27 May - 21:24
0

Jürgen Klopp heeft op ludieke wijze gereageerd op de transfergeruchten rondom Sadio Mané. De aanvaller van Liverpool wordt gelinkt aan een overstap naar Bayern München, maar Klopp wil daar daags voor de Champions League-finale niet inhoudelijk over praten.

Zaterdagavond staat de Champions League-finale op het programma. Een dag eerder schoof Klopp aan op de persconferentie, waar het niet alleen over de wedstrijd tegen Real Madrid ging. "Wat ik ervan vind dat er uitgerekend nu over de toekomst van Mané gesproken wordt? Het is niet de eerste keer dat ik net voor een grote wedstrijd lastig wordt gevallen met Bayern-geruchten", lachte de oud-trainer van Borussia Dortmund.

Daarna was Klopp serieus. "Dit is niet het juiste moment om over de toekomst van Sadio te praten. Waar hij volgend jaar ook zal spelen, hij zal een grote speler zijn." Mané wilde eveneens niet veel vertellen over de geruchten. "Kom bij de finale terug en ik zal jullie het beste antwoord geven dat jullie kunnen horen."

Mané heeft bij Liverpool nog een éénjarig contract. Dit seizoen was hij in de Premier League bij twintig goals betrokken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie