Chelsea laat 'man van 1.6 miljoen per wedstrijd' gaan: 'Ik wil sorry zeggen'

Chelsea laat 'man van 1.6 miljoen per wedstrijd' gaan: 'Ik wil sorry zeggen'

27 May - 17:27
2

De wegen van Chelsea en Danny Drinkwater scheiden. De middenvelder kwam in de zomer van 2017 voor 38 miljoen euro over van Leicester City, maar heeft zijn hoge verwachtingen, mede door blessureleed, nooit kunnen inlossen.

Zijn laatste officiële wedstrijd voor Chelsea speelde Drinkwater in augustus 2018. Hoewel hij verhuurd is aan Burnley, Aston Villa, Kasimpasa en Reading, kwam hij alsnog maar tot 23 optredens voor The Blues. Omgerekend heeft Chelsea 1.6 miljoen euro per wedstrijd aan Leicester betaald voor Drinkwater. Via Instagram neemt de middenvelder op emotionele wijze afscheid van Chelsea. 'Het voelt vreemd om dit te schrijven. Ik, de club en de fans zijn enorm teleurgesteld in hoe deze periode is verlopen, daar bestaat geen twijfel over', schrijft hij. 

Drinkwater wijst naar de blessures, manier waarop hij behandeld is, fouten die hijzelf heeft gemaakt, zaken op het veld en gebrek aan speeltijd. 'De lijst met excuses is eindeloos, maar ik wil en kan niet veranderen wat er is gebeurd.' De 32-jarige middenvelder besluit zijn bericht met een excuus. 'Voetbal is een fantastische sport, maar deze transfer is voor beide partijen misgegaan. Zo zwart en wit moeten we het zien. Ik wil sorry zeggen tegen de fans. Ik had graag gewild dat jullie me op mijn best hadden kunnen zien.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danny Drinkwater (@dannydrinkwater)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie