OFFICIEEL: De Roeck blijft Westerlo trouw en gaat aan de slag in 1A

OFFICIEEL: De Roeck blijft Westerlo trouw en gaat aan de slag in 1A

27 May - 15:15
5

Jonas De Roeck staat ook volgend seizoen voor de groep van Westerlo, dat laat de club op de officiële kanalen weten. De oefenmeester tekende een contract tot 2025.

De Roeck werd met Westerlo kampioen in 1B en gaat komend seizoen aan de slag in 1A. ‘Na het kampioenschap kunnen we nu officieel aankondigen dat coach Jonas De Roeck bij onze club blijft. Het bestuur en de coach zijn rond de tafel gaan zitten waarna er een overeenkomst tot een contractverlenging van drie jaar is gekomen.  Onze coach zal dus tot 2025 aan het roer van de ploeg staan!’, klinkt het op de webstek.

Ook maakte Westerlo verschillende samenwerkingen bekend. Me Soudal werd voor drie jaar verlengd en ook voetbalshop.be zal vanaf nu samenwerken met de Kempische club. ‘KVC Westerlo en Voetbalshop.be willen met Nike inspelen op nieuwe teamwear ontwikkelingen en distributie-technieken. Naar de KVC Westerlo -supporters maar ook naar de actieve voetballer en de amateurclubs in de regio. Steeds meer professionele voetbalclubs besteden de exploitatie van hun teamwear, merchandising, fan en webshop uit aan Voetbalshop.be.’

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie