Openda emotioneel: Wat ze bij Vitesse voor mij gedaan hebben is bijzonder

Openda emotioneel: "Wat ze bij Vitesse voor mij gedaan hebben is bijzonder"

27 May - 09:26
0

Loïs Openda nam donderdag in stijl afscheid van de fans in de Gelredome. Met een assist en een doelpunt drukte de 22-jarige Club Brugge-huurling zijn stempel op de 2-1 zege van Vitesse op AZ. 

Openda kreeg kort voor tijd een publiekswissel, kort nadat hij de winnende treffer had gemaakt. Hij kreeg een daverend applaus. "Dat was amazing. Natuurlijk ben ik dan emotioneel. Dat kon je ook wel zien denk ik. Ik hou van Vitesse en hoop ze in de toekomst weer te zien", zegt de aanvaller tegen Omroep Gelderland.

"Ik zal deze club nooit vergeten. Ze hebben mij de kans gegeven om te groeien als voetballer en als mens. Wat zij voor mij hebben gedaan is heel bijzonder en wat ik voor Vitesse heb gedaan ook. Samen waren we een sterk team", vervolgt Openda, die dus nog niet klaar is. "Het gaat zondag om discipline, om mentaliteit. Als we kunnen opbrengen wat we thuis tegen FC Utrecht en vanavond tegen AZ lieten zien op die gebieden, kunnen we weer Europa halen. Daar wil ik alles voor geven. Het zou de perfecte afsluiting zijn."

Openda wordt dit seizoen gehuurd van Club Brugge. Hij ligt nog tot medio 2024 vast bij de Belgische kampioen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie