Marcelo boos op keuze Real Madrid: 'Ik ben een fucking voorbeeld'

Marcelo boos op keuze Real Madrid: 'Ik ben een fucking voorbeeld'

26 May - 22:45
2

Niemand twijfelt er aan dat Marcelo aan zijn laatste weken bij Real Madrid bezig is, maar hij hoorde officieel nog niets van de clubleiding. Dat zit de 34-jarige Braziliaan behoorlijk dwars.

Marcelo heeft een aflopend contract en staat na zestien seizoenen voor een vertrek uit het Estadio Santiago Bernabéu. De vleugelverdediger wacht echter nog op de bevestiging van de Koninklijke, waar hij zelf overigens graag zou willen blijven. "Dat heb ik al vijftigduizend keer gezegd", liet hij al weten.

Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen in La Liga, thuis tegen Real Betis, liet Marcelo op de bank van Real Madrid nogmaals zijn ongenoegen blijken. "De club gaat niet met mij verlengen... Ik ben een fucking voorbeeld geweest", zei de boze Braziliaan tegen ploeggenoot Lucas Vázquez, zo pikten de camera's van Movistar op.

Marcelo kan zaterdag afsluiten met een prijs bij Real in de Champions League-finale tegen Liverpool. De aanvallende back won het miljardenbal al vier keer eerder met de Spaanse grootmacht. Ook prijken La Liga (6), de Copa del Rey (2), de Spaanse Super Cup (2), de Europese Super Cup (3), en de Wereldbeker voor Clubs (4) op zijn palmares.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie