'Internazionale gaat rouleren met keepers Onana en Handanovic'

'Internazionale gaat rouleren met keepers Onana en Handanovic'

26 May - 21:45
0

Andre Onana krijgt geen basisplaats bij Internazionale, maar komt wel aan zijn wedstrijden. Trainer Simone Inzaghi wil rouleren met Samir Handanovic, die op het punt staat zijn contract te verlengen.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Aangenomen werd dat Onana in het eerste jaar een rol op de bank zou krijgen, maar Internazionale wil rouleren en zal de voormalig Ajax-keeper regelmatig inzetten, maar niet iedere wedstrijd. Hoe dat er precies uitziet, is niet bekend. 

'Hoogstwaarschijnlijk zullen de twee elkaar afwisselen op dezelfde manier als bij Juventus tussen Gianluigi Buffon en Wojciech Szczesny, ook omdat Handanovic geen seizoen als tweede doelman accepteert', schrijft de krant. 'Onana zal daarom worden gevraagd zich aan te passen aan een ander type voetbal, om alle ervaringen van de Sloveen mee te nemen en zijn kansen te pakken wanneer hij wordt ingezet. Het wordt een seizoen van gewenning, maar de deur van Inter staat wagenwijd voor hem open.'

'Er bestaat geen succes zonder falen. Er is geen genot zonder verdriet. Speciale dank aan iedereen die mij zowel in goede en slechte tijden heeft gesteund. Het is een eer om als Ajacied onderdeel uit te maken van de clubhistorie. Nu is het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Ik weet niet of ik de beste ben geweest, maar ik weet wel dat ik altijd mijn best heb gedaan', schreef Onana deze week.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie