Soap rond Ulderinkt en Antwerp ten einde: FC Twente vindt 'regeling'

Soap rond Ulderinkt en Antwerp ten einde: FC Twente vindt 'regeling'

26 May - 16:26
1

Royal Antwerp FC meldde donderdag dat naast hoofdtrainer Mark van Bommel ook Andries Ulderink een contract bij hen getekend heeft. FC Twente heeft de overgang van de voormalig assistent-trainer van Ron Jans via de officiële kanalen bevestigd. De club is inmiddels tot een akkoord gekomen met de 52-jarige Zwollenaar over een 'regeling'.

Er was nogal wat te doen over de gang van zaken rondom het vertrek van Ulderink bij de Tukkers. FC Twente dacht in eerste instantie dat een verschil van inzicht op technisch gebied ten grondslag lag aan de beslissing om het doorlopende contract van hem te ontbinden. Later bleek dat Ulderink een aanbieding van Antwerp geaccepteerd had. Dit lag gevoelig, aangezien hij een kosteloze ontbinding van zijn contract was overeengekomen met de Overijsselse club.

Dit schoot dus in het verkeerde keelgat bij de nummer vier van de Eredivisie, waarna het opnieuw om de tafel ging met de inmiddels vertrokken assistent-trainer. Uit die gesprekken blijkt volgens berichtgeving van De Telegraaf dat beide partijen elkaar hebben kunnen vinden in 'regeling'. De precieze details hiervan worden niet duidelijk.

Naast Ulderink wordt ook John Stegeman één van de assistenten van Van Bommel bij The Great Old. Mogelijk blijft het niet bij vier Nederlanders (Marc Overmars meegerekend) bij Antwerp. Jürgen Dirckx moet in het kielzog van het trio naar de ambitieuze club komen, maar PSV verlangt een transfersom. Daar hebben beide clubs nog geen overeenstemming over weten te bereiken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie