'Bosz lijkt bij Lyon te blijven, maar stelt ook eisen voor spelersgroep'

'Bosz lijkt bij Lyon te blijven, maar stelt ook eisen voor spelersgroep'

26 May - 20:26 Laatste update: 19:26
0

Het lijkt er nog steeds op dat Peter Bosz aanblijft als trainer van Olympique Lyon, maar de Nederlander wil wel dat er dingen gaan veranderen ten opzichte van het afgelopen seizoen, meldt L'Équipe.

Bosz kende een teleurstellend eerste seizoen in Frankrijk: Lyon werd achtste en speelt volgend seizoen geen Europees voetbal. De clubleiding sprak echter openlijk zijn vertrouwen uit in Bosz en nu wijst alles nog steeds naar een langer verblijf van de coach bij de club. Bosz wil wel dat er volgend seizoen een aantal zaken veranderen.

In een interview met de clubleiding heeft Bosz laten weten dat hij meer discipline van zijn selectie wil zien. In het verleden vertelde de oefenmeester ook dat hij wil afrekenen met de wisselvalligheid in zijn ploeg.

Het interview dat Bosz had met de Lyon-clubleiding, kan gezien worden als teken dat de oefenmeester voorlopig niet ontslagen wordt. Potentiële nieuwe aandeelhouders hebben echter ook wat te zeggen over de toekomst van Bosz, zo werd eerder al duidelijk. Daardoor heeft de club nog niet gecommuniceerd dat de oud-trainer van Ajax, Heracles en Vitesse aanblijft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie