Voormalige eigenaar Crystal Palace: Kompany is een winnaar, maar mist knowhow

Voormalige eigenaar Crystal Palace: "Kompany is een winnaar, maar mist knowhow"

26 May - 18:44
7

Op woensdag kondigde RSC Anderlecht aan dat het haar samenwerking met Vincent Kompany zou stopzetten. De voormalige Rode Duivel lijkt nu opweg naar Burnley FC. De club degradeerde dit seizoen naar The Championship. 

In een interview met TalkSport reageert de voormalige eigenaar van Crystal Palace op de geruchten. De analist bij TalkSport kan rekenen op een goede kennis van de Engelse tweede klasse en lijkt toch zijn twijfels te hebben rond de mogelijke aanstelling van Kompany. 

Hij gelooft wel dat de jonge trainer wel de capaciteiten heeft om de stap van speler naar trainer te zetten. Jordan blikt terug naar Kompany’s tijd bij City. “Hij was een echte winnaar,” meent Jordan. Maar die mentaliteit is volgens Jordan de zakenman niet genoeg om te slagen in de Engelse tweede klasse. 

“Je kunt geen ervaring kopen en hij heeft gewoon weinig kennis van het kampioenschap," getuigt Jordan. De analist meent dat je een grote ‘knowhow’ moet hebben om te overleven in The Championship. Een groot budget zal Burnley ook niet hebben om Kompany te steunen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie