Dessers is ontgoocheld na finale: Eén foutje wordt afgestraft

Dessers is ontgoocheld na finale: "Eén foutje wordt afgestraft"

26 May - 11:29 Laatste update: 11:39
4

Feyenoord heeft de finale van de Conference League met 1-0 verloren van AS Roma. Cyriel Dessers was na de match teleurgesteld. Hij zag hoe AS Roma dodelijk efficiënt voetbalde. 

"Negentien wedstrijden lang deden we in dit toernooi bijna alles goed. En nu in de finale wordt één foutje afgestraft. Tja, dat doet gewoon heel veel pijn", benadrukt Dessers bij Sporza. "We hebben ook wat pech gehad, twee keer viel die goal net niet, tegen de paal en tegen de lat. We waren er dicht bij, maar net dat tikkeltje misten we. Dat maakte het verschil denk ik." 

Dessers ergerde zich ook aan de Italiaanse defensie. "Roma was meedogenloos. Zelfs als de bal niet in de buurt is, krijg je ellebogen. Ze krabben, ze trekken, alles is geoorloofd. Dat doen wij niet, al moet ik onze verdedigers wel becomplimeteren, want zij hebben vandaag alles gegeven."

Dessers is wel topschutter van het toernooi met tien doelpunten. Het zal maar een schrale troost zijn voor de Belgisch-Nigeriaanse spits, die nog altijd eigendom is van KRC Genk

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie