Spelen Mané en Salah voor het laatst samen? “Ik antwoord na de finale”

Spelen Mané en Salah voor het laatst samen? “Ik antwoord na de finale”

26 May - 17:02 Laatste update: 15:27
1

Het aanvalstrio van Liverpool FC zou wel eens voor de laatste keer te bewonderen vallen tijdens de Champions League finale. De contracten van de succesvolle drietand lopen allemaal af in de zomer van 2023. Mohamed Salah, Sadio Mane en Roberto Firmino moeten alle drie nadenken over hun toekomst. 

Met de Champions League finale in het verschiet krijgt het trainingscentrum van Liverpool een pak meer bezoekers. Journalisten vanuit de hele wereld bewonderen de trainingen van Jurgen Klopp. Na de sessie worden de spelers één voor één bestookt met vragen.

“Speel jij volgend jaar nog bij Liverpool?” Zowel Mo Salah als Mané kregen de vraag op hun bord geworpen. Beiden gingen er op hun eigen manier mee om. Salah: "Ik wil niet over het contract praten. Ik blijf volgend seizoen zeker, daarna zien we wel", vertelde hij woensdag na de training.  

Mané kreeg dezelfde vraag op hem afgevuurd, maar leek hier niet op in te willen gaan. Of hij volgend seizoen ook nog voor The Reds speelt, daar wou hij nog niets over kwijt. “Op die vraag antwoord ik pas na de finale,” vertelde mané met een glimlach.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie