Analist suggereert: Feyenoord wil Dessers misschien wel doorverkopen

Analist suggereert: Feyenoord wil Dessers misschien wel doorverkopen

26 mei - 18:16
7

Feyenoord hoopt met Cyriel Dessers een deal te maken, waarna de Belgische spits voor meer dan vier miljoen euro doorverkocht kan worden. Dat suggereerde Pierre van Hooijdonk, voormalig Nederlands international, bij ESPN na de verloren Conference League-finale tegen AS Roma.

Het verhaal is bekend: Feyenoord is bereid de gelimiteerde afkoopsom van vier miljoen euro te betalen aan KRC Genk, maar het salaris van Dessers is een probleem. Meer kapitaalkrachtige clubs liggen op de loer, bevestigde Frank Arnesen woensdagavond. Arnesen speelde ooit nog voor RSC Anderlecht en is momenteel technisch directeur bij Feyenoord.

Van Hooijdonk leidt daaruit af dat de technisch directeur van Feyenoord mogelijk bezig is met een andere constructie om Dessers binnen te halen. "Ik heb sterk het idee dat er bij hem signalen bekend zijn over geïnteresseerde clubs. Alleen", stelt Van Hooijdonk, "ik denk dat Feyenoord in zee wil met Dessers en vervolgens een akkoord wil sluiten met een andere club. De transfersom wordt dan op een slimme manier gedeeld. Feyenoord kan best een deal maken en ik geloof Arnesen gelijk als hij zegt dat er financieel grotere clubs in de markt zijn. In het Championship zijn zulke bedragen geen probleem."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie