'Newcastle wil naast Carrasco ook ploegmaat wegkapen uit Atlético'

'Newcastle wil naast Carrasco ook ploegmaat wegkapen uit Atlético'

26 May - 18:03
0

Mundo Deportivo meldt opnieuw dat Newcastle United concrete interesse zou tonen in Yannick Carrasco. De Rode Duivel eindigde met zijn ploeg op een derde plek in de rangschikking van La Liga en is al enkele seizoenen op rij een vaste waarde voor de Madrileense club. 

Newcastle heeft dit jaar natuurlijk veel profijt gehad van de komst van een eerste speler uit Atleti. De komst van Kieran Trippier bleek een scharniermoment in hun seizoen te zijn. Waarschijnlijk zullen er de komende maanden nog meer ontwikkelingen komen rond de club uit Newcastle. Er zijn al berichten dat Newcastle van plan is om een bod uit te brengen op Lodi van Atlético Madrid.

Ze lijken Atlético niet met rust te laten. Ondertussen heeft Newcastle hun interesse in Carrasco weer aangewakkerd. Er werd beweerd dat ze van plan waren om een bod uit te brengen op de laatste dag van de wintermercato. Die deal ging niet door. Mundo Deportivo suggereert nu dat Atlético nog steeds gek is op de speler.

Diego Simeone wil dat Carrasco blijft. Maar Carrasco heeft een clausule in zijn contract van 60 miljoen euro. Dus zijn ze misschien machteloos om hem te stoppen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie