'Momentenman' Dessers stelt teleur in Nederland: Ben niet helemaal overtuigd

'Momentenman' Dessers stelt teleur in Nederland: "Ben niet helemaal overtuigd"

26 mei - 09:35
12

Zelfs sensatiespits Cyriel Dessers kon Feyenoord niet aan eindwinst in de allereerste Conference League helpen. Tegen een stug en uitgekookt AS Roma bleek een doelpunt van Nicolò Zaniolo fataal voor de Rotterdammers: 1-0. In Nederland wordt Dessers een beetje met de vinger gewezen. Hij zat niet lekker in de wedstrijd, klinkt het bij verschillende analisten.

Kenneth Perez, Wim Kieft en Mario Been vinden allemaal dat Dessers ongelukkig voor de dag kwam tegen AS Roma. "Ik ben helemaal niet overtuigd van zijn optreden", begint eerstgenoemde bij ESPN. "Je moet gewoon het vertrouwen hebben, kom maar op! Dan doel ik niet alleen op het fysieke, maar ook op bijvoorbeeld aannames. Het was gewoon niet goed genoeg."

Been is het eens met zijn collega: Dessers was niet 'top' in de finale, wat wel noodzakelijk was. "Hij heeft momenten waarop hij gevaarlijk is, maar bij heel veel dingen blijf je een vraagteken houden", vindt de voormalig trainer van Feyenoord.

Kieft ziet dat Dessers ook minder goed was dan normaal. "Hij is een momentenman, dat weet je", stelt de oud-spits bij Veronica. "Hij is ook niet goed gebruikt, met name in de eerste helft niet. Hij is op zijn best als hij met zijn gezicht naar de goal speelt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie