Schreuder mag bij Ajax in gesprek met middenvelder: Wat gaat Ajax doen?

Schreuder mag bij Ajax in gesprek met middenvelder: "Wat gaat Ajax doen?"

26 May - 08:28
0

Kenneth Taylor heeft een duidelijke boodschap voor Ajax en trainer Alfred Schreuder. Volgend seizoen wil de middenvelder spelen. Lukt dat niet in Amsterdam. Dan maar ergens anders.

De 20-jarige Taylor kreeg de laatste weken regelmatig een basisplaats van Erik ten Hag. Dat smaakt naar meer en het is ook mogelijk, want zijn grootste concurrent Ryan Gravenberch vertrekt normaal. Taylor hoopt onder Schreuder helemaal door te breken in Amsterdam.

"Volgend seizoen wil ik beginnen zoals ik afgelopen seizoen ben geëindigd", zegt Taylor, die bij Ajax onder contract staat tot de zomer van 2024 en binnenkort te maken krijgt met de ex-trainer van Club Brugge, bij Ajax Life. "Voor mijn gevoel is het gewoon tijd een jaar lang te spelen. Het liefst bij Ajax, dat mag duidelijk zijn."

"Ik heb elf jaar in de beste opleiding ter wereld gespeeld, vanaf het allereerste jeugdelftal, met slechts één doel: slagen bij Ajax. En ik ben iemand die zijn doelen graag haalt. Het liefst speel ik nog honderd, tweehonderd wedstrijden voor Ajax en verlaat ik de club straks voor veel geld."

Gedwongen voor mezelf te kiezen
"Maar ja, dan moet ik wel het nodige vertrouwen krijgen van de club, anders word ik gedwongen voor mezelf te kiezen", waarschuwt Taylor. "Wat gaat Ajax doen? Ze doen misschien een dure aankoop. Dat is ook Ajax. Je bent de beste club van Nederland, dus concurrentie is er altijd, dat is logisch. Het wordt wat dat betreft een belangrijke zomer."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie