UPDATE: Club Brugge-target Jutgla neemt al afscheid van FC Barcelona

UPDATE: Club Brugge-target Jutgla neemt al afscheid van FC Barcelona

26-05-2022 08:14 Laatste update: 21:12
66

De kans is zeer reëel dat Ferran Jutgla de nieuwe aanvaller wordt van Club Brugge. Volgens Mundo Deportivo bereikte Blauw-Zwart al een akkoord met FC Barcelona, de huidige werkgever van de 23-jarige Spanjaard.

De Spaanse bron beweert dat Club Brugge al een tijdje met Barcelona aan het praten was, maar dat woensdag alles in een stroomversnelling kwam. Club Brugge zal naar verluidt zes tot zeven miljoen euro betalen aan Barcelona voor de diensten van Jutgla.

De speler zelf zou ook aangegeven hebben dat hij naar Club Brugge wil. Dat Blauw-Zwart Champions League speelt volgend seizoen zou Jutgla mee hebben overtuigd om voor een avontuur in ons land te kiezen.

Geen plaats bij A-kern van Barcelona
Bij Barcelona moet Jutgla volgend seizoen niet meer rekenen op een plaats in de A-kern. Door zijn leeftijd kan hij niet langer meer worden ingeschreven als jeugdspeler. Een rechtstreekse inschrijving voor de A-kern zit er dan weer niet in. Afgelopen seizoen speelde hij nog 301 minuten voor Barcelona in La Liga. Daarin scoorde hij 1 keer. 

Update: Ook transferexpert Fabrizio Romano bevestigt de deal tussen Club Brugge en FC Barcelona voor Ferran Jutgla. Het transferbedrag ligt rond de zes miljoen euro.

Update: Club Brugge-target Ferran Jutgla heeft op sociale media al afscheid genomen van FC Barcelona. Een transfer lijkt niet meer lang op zich te laten wachten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie