Feyenoord on speaking terms met Dessers, maar vreest vertrek van aanvaller

Feyenoord "on speaking terms" met Dessers, maar vreest vertrek van aanvaller

26 May - 08:00
1

Het UEFA Conference League-sprookje van Cyriel Dessers bij Feyenoord kreeg net geen happy end. Nu is het de vraag waar de toekomst van de aanvaller ligt. Feyenoord hoopt alvast dat Dessers bij de Stadionclub blijft.

Dessers wordt van KRC Genk gehuurd en kan voor vier miljoen euro definitief vastgelegd worden. Zijn transfer kwam pas laat in de zomermaanden tot stand, waardoor er geen voorwaarden voor een verlengd verblijf afgesproken konden worden. "We zijn ermee bezig", aldus Arnesen na de verloren Conference League-finale tegen AS Roma, in gesprek met ESPN. "Wij zijn on speaking terms."

Feyenoord heeft inmiddels met Ajacied Danilo al een andere spits binnengehaald. Arnesen sluit niet uit dat Dessers niet meer terugkeert in De Kuip. "Je moet ook niet vergeten dat Dessers zichzelf in de kijker heeft gespeeld bij grotere clubs dan Feyenoord, qua financiën. Dat is natuurlijk ook wat en hij is 27 jaar. Dan gaan we kijken wat het allemaal wordt, maar we zijn wel on speaking terms."

Dessers kroonde zich tijdens het voorbije seizoen tot publiekslieveling in De Kuip. In 46 wedstrijden in alle competities was hij goed voor 21 treffers. De spits gaat met Nigeria interlands spelen in de Verenigde Staten, maar zal tegelijkertijd met Feyenoord overleggen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie