'Ndayishimiye kan KRC Genk alweer verlaten, Feyenoord toont interesse'

'Ndayishimiye kan KRC Genk alweer verlaten, Feyenoord toont interesse'

25-05-2022 23:04
14

Voor Mike Trésor Ndayishimiye is het verhaal bij KRC Genk mogelijk al afgelopen. De middenvelder kan de Limburgers verlaten en terugkeren naar Nederland, waar Feyenoord interesse toont.

Met dat nieuws komt de Waalse journalist Sacha Tavolieri naar buiten. Frank Arnesen zou al van zijn periode bij NEC Nijmegen bijzonder gecharmeerd zijn door Ndayishimiye en hoopt de middenvelder van Genk komende zomer terug naar Nederland te kunnen halen. Het zou dan niet gaan om een definitieve transfer, maar wel een uitleenbeurt met aankoopoptie.

De 22-jarige middenvelder werd afgelopen zomer door KRC Genk voor zo'n 3,5 miljoen euro weggehaald bij Willem II. Ndayishimiye begon ook als basispion aan het seizoen bij Genk, maar verloor zijn plek naarmate het seizoen vorderde. Zijn laatste basisplek dateerde inmiddels al van 16 februari, de wedstrijd tegen KV Mechelen.

Uiteindelijk kwam Ndayishimiye aan 38 wedstrijden voor Genk. Daarin was hij goed voor acht assists. Bij Genk heeft hij nog een contract tot medio 2025.