'Club Brugge bereikt akkoord met Barcelona en haalt Jutgla in huis'

'Club Brugge bereikt akkoord met Barcelona en haalt Jutgla in huis'

25 May - 22:50 Laatste update: 25 May - 22:50
29

Club Brugge staat op het punt om al een nieuwe aanwinst voor volgend seizoen aan te trekken. Het wil Ferran Jutgla weghalen bij Barcelona.

Dat meldt Spaanse journalist Albert Rogé van Sport. Jutgla is een 23-jarige spits die in totaal acht keer uitkwam voor het A-elftal van Barcelona en daarin twee keer wist te scoren, maar vooral naam maakte bij het B-elftal van de Catalanen. Daar was hij goed voor negentien doelpunten en zes assists in 32 partijen.

Met die prestaties heeft hij zich in de kijker gespeeld van flink wat clubs, waaronder Club Brugge. Ook Villarreal toonde interesse, maar Jutgla heeft besloten om richting Blauw-Zwart te verhuizen. De Spanjaard verkoos de Bruggelingen door de mogelijkheid tot voetballen in de Champions League.

Een goedkope aanwinst is Jutgla niet. De aanvaller zal namelijk tussen de vijf en zeven miljoen euro moeten kosten. Bij Blauw-Zwart zal hij onder andere Bas Dost en Sargis Adamyan vervangen, die op vertrekken staan. Ook Charles De Ketelaere wordt gelinkt aan een vertrek.

Update: Club Brugge heeft haar nieuwe spits zo goed als beet. Volgens de Spaanse journalist Albert Rogé heeft Blauw-Zwart een akkoord bereikt met zowel Jutgla als Barcelona. Enkel de officiële bevestiging ontbreekt, die later nog zou volgen. De Spaanse spits kost de Bruggelingen naar verluidt tussen de vijf en zeven miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie