Ploegmaat over De Bruyne: “Hij is spectaculair, niet zoals Modric of Iniesta”

Ploegmaat over De Bruyne: “Hij is spectaculair, niet zoals Modric of Iniesta”

25 May - 17:35
0

Kevin De Bruyne, Engels kampioen met Manchester City en Premier League-speler van het seizoen, blijft indruk maken. Niet alleen op de buitenwereld maar ook in de eigen kleedkamer is men onder de indruk van zijn kunnen. 

Opnieuw speelde De Bruyne een schitterende wedstrijd in het beslissende duel tegen Aston Villa van afgelopen zondag. Meer nog hij gaf de beslissende assist. De mannen van Pep Guardiola hebben in vijf seizoenen vier titels gewonnen, opnieuw werd De Bruyne uitgeroepen tot Premier League-speler van het seizoen.

De Rode Duivel heeft zondag nog maar eens bewezen dat hij de spelmaker van de Cityzens is. Het spel loopt via De Bruyne, het spel wordt gemaakt door De Bruyne. Zijn teamgenoten weten dat maar al te goed. In een interview met AS sprak Rodri over de status van De Bruyne bij de club. "Hij is spectaculair, de beste speler waar ik ooit mee gespeeld heb," zei de Spanjaard. 

"Hij is een moderne middenvelder. Niets zoals Modric of Iniesta, bijvoorbeeld," vervolgde hij. Zowel Modric als Iniesta zijn grote boegbeelden van de Spaanse competitie en worden gezien als een van de beste die ooit in La Liga speelden. "Hij is verticaal en altijd dicht bij het srafschopgebied."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie