Ibrahimovic zeven tot maanden uitgeschakeld: carrière hangt aan zijden draadje

Ibrahimovic zeven tot maanden uitgeschakeld: carrière hangt aan zijden draadje

25 May - 15:56
3

Dramatisch nieuws voor Zlatan Ibrahimovic: de Zweed van AC Milan moet onder het mes en mist een groot deel van volgend seizoen. Het is de vraag of hij doorgaat.

Milan bevestigt drie dagen na het winnen van de eerste Scudetto sinds 2011 dat Ibrahimovic na zijn knie-operatie zeven tot acht maanden uit de roulatie is. Hij is inmiddels al geholpen door specialist Bertrand Sonnery-Cottet in het ziekenhuis van Lyon.

De operatie was al even gepland, meldt Milan. Ibrahimovic kampte met 'instabiliteit' in zijn linkerknie naar aanleiding van zijn eerdere kruisbandblessure.

Het moet blijken of Ibrahimovic zich nog een keer kan en wil terugknokken. Zijn contract in San Siro loopt over een maand af, maar de veertigjarige Zweed overweegt door te gaan. "Als ik me goed voel, dan kijk ik wat de situatie is", liet hij zondag weten.

"Ik heb nog steeds het gevoel dat ik het verschil kan maken als ik op het veld sta. Ik zie geen andere Ibra. De komende dagen neem ik een beslissing. Ik heb het de laatste tijd erg zwaar gehad, zowel fysiek, maar ook vanwege andere persoonlijke zaken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie