Mannaert heeft alle vertrouwen in Hoefkens: De juiste man op het juiste moment

Mannaert heeft alle vertrouwen in Hoefkens: "De juiste man op het juiste moment"

25 May - 15:46
5

Ondanks de hardnekkige geruchten valt de aanstelling van Carl Hoefkens als hoofdcoach bij Club Brugge voor velen uit de lucht. De voormalige Rode Duivel heeft namelijk nog geen enkele ervaring opgebouwd in die rol. Daar ziet Vincent Mannaert evenwel geen graten in.

De CEO van Club Brugge is verheugd met de benoeming van Hoefkens, die Alfred Schreuder moet opvolgen nadat hij zelf de rechterhand van de Nederlander was. "Carl Hoefkens is wat ons betreft de juiste man op het juiste moment", laat Mannaert er geen twijfel over bestaan op de website van Club.

Welke troeven heeft Hoefkens volgens hem? "Carl kent de Club als geen ander en hij heeft ervaring met het werken binnen onze structuur. Hij is een gepassioneerde winnaar die bewezen heeft spelers, en niet enkel jonge, beter te maken", argumenteert Mannaert.

In het verleden heeft Hoefkens al bewezen dat hij youngsters naar een hoger niveau kan tillen. Die capaciteit zal van pas komen in zijn nieuwe functie, al komt daar uiteraard veel meer bij kijken. Daarom heeft Club Brugge met Paul Okon, gewezen publiekslieveling, nog wat ervaring toegevoegd aan zijn technische staf.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie